lauantai 9. kesäkuuta 2012

Meillä kontataan! :) aika vierii...

Luulin että viikot menee vauhdilla, mutta erehdyin, kuukaudet vierii sitäkin nopeammin. Kun miettii taaksepäin vaikka vain viimeset 3 kk on tapahtunut kaikenlaista. Sitä silti monesti aattelee että arki on samanlaista pakerrusta ja rutiinia päivästä toiseen, mutta eipäs silti...

Aattelin että kirjaan tähän tähän muutamia kohokohtia ja liitän mukaan kuvia. Olihan mulla haaveissa keretä kirjottaa niitä hyvän mielen tuulen tuojiakin mutta sinäkin iltana kun aioin kirjoittaa, tapahtui kai jotain muuta paljon jännittävämpää :)

No ensimmäiseksi tulee mieleen että meidän pienin kultamuru alkoi konttaaman tällä viikolla, Ada täytti siis 8 kk alkuviikosta ja päätti että nyt riittää ryömiminen -konttaamalla on kivempi mennä. Muuten kiipeily on yksi suosikkilajeista tällä hetkellä, ikkunanlaudoille yms. on päästävä. :) Ja äiti jos häipyy näkyvistä niin huuto alkaa samantien. "Âäätä!" Muita sanoja tuon ja pärryyttelyn ja pärskyttelyn lisäksi ovat "papapapa" ja "täätätätä". Ja hampaita on suussa tällä hetkellä 1 ja puoli, sitä tosita tehdään kovaa vauhtia ja kuumeen ja yöheräilyjen kanssa. No on sitten parempi sämpylääkin syödä kun on kaksi hammasta alhaalla. Muuta ruokia on maisteltu ja turska peruna-porkkana höyste on yksi suosikeista, njam.Alotin pari viikkoa sitten työt, yötyöt. Vähän haikeilla mielin mietin että tässäkö tämä mammaloma nyt sitten on ja työt kutsuu... olikohan tämä sitten viimeinen  mammalomani??? Toisaalta ihan mukava päästä taas työjuttujen pariin ja nähdä kivoja kollegoita :)Niin ja vapaapäivät tuntuu tuplasti mukavimmilta kun on töissä. Yövuoroja en oo aikonu kovin kauaa tehdä, nähtäväksi jää mitä muuta keksin :) Päivävuoroja on samassa paikassa jo tarjottu, mutta ainakin tämä kesä ja lomat mennään yötuurissa :)etuutena on ne ylipitkät ja ihanat vapaat.


Me kerettiin anoppilan porukan kanssa lomareissulle Kreetalle ennen mun töiden alkua. Ja loma oli kyllä ihana. Selma innostui toden teolla polskuttelemaan välimeressä. Viikko meni vain aivan liian nopeasti. Mutta mutta, uutta lomaa jo suunnitellaan..

Âitienpäivänä syötiin mieheni tekemää kakkua heti aamusta.


Vietettiinhän me Norjan kansallispäivää søttende maitakin 17.5. Ilmat oli tällä kertaa suotuisat. Selma söi elämänsä eka kertaa hattaraa ja heitti sen ensin menemään kun siinä oli ilmeisesti niin ihmeellinen koostumus :)Kesälomilla lähdetään mummolaan, Selma jo kovasti kyselee milloin mennään. Kerroin että sitten kun tulee kesä ja lumet sulaa, niin nyt Selma ois jo sitten kovasti menossa. Lumet suli kuin sulikin pari viikkoa sitten ja takapihan sireenipensas jo vihertää. Ja lähimetsässä on kiva kiipeillä ja leikkiä.
Täältä tullaan kesä!1 kommentti: