lauantai 25. helmikuuta 2012

Meillä ryömitään!

 Uusia taitoja. Istuimme Selman kanssa katsomassa norjalaista lastenohjelmaa Fantorangia, Ada leikki lattialla Lamaze kärpäsen kanssa. Yks kaks yllättäen huomasin että pikkuinen oli ryöminyt noin 2 metriä pöydän alle äidin tossuja maistamaan, voi sitä onnen tunnetta, sekä Adalla että minulla :) Muutama päivä kuuluikin tuskaisia parkaisuja kun liikkelle ei päässyt vaikka mieli olisi tehnyt. No nyt mennään! Uskomattoman nopeaa pienen ihmisen kehitys. Ja äidin sydän on sykkyrällä :)

Ada 4,5 kkMeillä kävi tänään myöhäinen joulumuori ja toi  tullessaan näitä:

Kiitos Hannalle ja sen siskolle Lyngeniin :) Tulkaapas toistekkin niin saadaan kunnon suomi kielikylpyjä taas, sitä tarvitaan. Selma puhuu tällä hetkellä enimmäkseen norjaksi, vaikka yritän kovasti suomea höpöttää. Niin ja espanjan kieltäkin tänään kuultiin. Ihania nämä kielisekamelskat!

Unilauluista ehdoton suosikki suomilaulu on Selmalla tällä hetkellä Unihiekkaa.
"Nukkumatti nukkumatti lasten, illoin kulkee heittää unihiekkaa...."

Fantorangen

7 kommenttia:

 1. Jaa JouluMuori :-). Kiitos, oli mukava piipahtaa. Jäi kyllä vähän kaivelemaan se Vegarin valmistelema tapasillallinen. Näytti niin hyvältä pekoni-taateli- homejuusto -tapas. Ehkä joskus vois maistaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun piipahdit :) katso tuolta arktisesta blogista, laitoin sinnekkin muutaman kuvan eilen ;)tule toki ens kerralla maistamaan. Tänään me syötiin rippeitä ulkoilureissulla :)

   Poista
 2. Ihana tuo ryömimiskuva, meidän pikkuinen taitaa sitten olla Adaa noin kuukauden jäljessä. Tuntuu kyllä tosi kaukaiselta että se alkaisi ryömimään kuukauden sisällä, jaiks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pienet ihmiset on pieniä ihmeitä täynnä, joka päivä ;) Teidän pikkuien syntynyt siis marraskuussa? Onnea onnea!

   Poista
  2. Kyllä, marraskuun alkupuolen lapsi on :)

   Poista
 3. Oi ihana pieni ja oikeastiko alkoi ryømimaan 4,5kk vanhana? Meilla "Glotta" on nyt tuon ikainen eika ole tullut mieleenkaan, etta lahtis ryømimaan koska isoveli lahti vasta 8,5kk vanhana. Mutta eihan sita koskaan tieda:)

  VastaaPoista
 4. Ada menee perässä sinne missä isosisko viipeltää juoksujalkaa, on siis saanut lisää vauhtia, nyt kokeillaan jo konttausasentoa, hassusti tasapainoillen :) Niin ne vaan kehittyy nopeasti, nyt ikää 6kk, kohta ei taideta perässä pysyä... Ihania hetkiä sinulle ja Glotalle, nauttikaa joka pienestä hetkestä :)

  VastaaPoista