keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Sairaspäivän aktivitettejä ja lumitilanne.

Meillä on pikkupotilas jo toista päivää kotona. Harmittaa kun ei pääse ulos leikkimään. No sisällä leikittiin kampaamoa, Selmasta oli ihanaa kun joku laittoi hiuksia. Pampulat saivat olla päässä kokonaisen 3 minuuttia, tuloksena pienet kiharat.

Adan kanssa vaunuteltiin ihanassa auringonpaisteessa 4,5kk neuvola käynnille. Normaali paino ja pituuskäyrillä mennään. Puurot ja hedelmäsoseet aloitettiin noin viikko sitten ja hyvin maistuu. 

Pikkusiskoa naurattaa isosiskon aamukampaus ja takkutukka.


 Tämä kuva kaksi päivää sitten keittiön ikkunasta, lumitilanne ok.


 
Tässä ollaan läheisellä lahdella 4 päivää sitten, lumitilanne huono.
Tässä normaali lumitilanne tähän aikaan vuodesta Tromsassa. Kuva 2 vuotta sitten edellisen kotimme kevyenliikenteen väylältä.

Ja kun sitä lunta lopulta tulee kunnolla, ehkä joskus maaliskuusa, niin tromssalaisilla ainakin on tapana alkaa lapioida sitä pois näkyvistä, jotta kevät tulisi nopeammin :)

Kevättä odotellessa...

4 kommenttia:

 1. Mahatautiako edelleen? Poikanen oksensi taas viime yönä. Ihania kuvia. Pitää tulla sulle opetteleen tota kuvien käsittelyä, siis kehystämistä, jne :)

  VastaaPoista
 2. mahatautia ja olikin todella äkänen ja tarttuva pöpö, me sairastetaan edelleen.. Käytän Photoscapea joka on todella helppo ohjelma, kivoja kuvia saa aikaan ja koko ajan oppii uutta :)

  VastaaPoista
 3. Kiva löytää sivusi ja huomata, ettei meidän täällä Rogalandissa kannata inistä lumen määrästä (tänään sitä tuli noin 1 cm) ! Sulla on kiva blogi ja todella ihania kuvia - tuo takkutukkakuva oli suloinen. Pikaista paranemista teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna. Ja tervetuloa blogiini :) Olen ihan alkutaipaleella tän blogin kanssa. Lapsista tulee helposti näpsittyä muutamia kuvia ja silloin onnistuu joku suloinenkin ;) Lumiterkkuja sinne Rogalandiin!

   Poista